Mot OCRWC 24H

Nu sitter jag på planet som snart ska lyfta mot Amsterdam -> Guangzhou -> Sydney

Varit i Oslo hos Hege som välkomnade mig till sitt fina hem o igår va de Tough Viking Oslo där jag tog hem en 3e plats i dom brutalt jobbiga backarna! Efter de tog vi 1h löprunda ner till Oslo centrum o jag hoppade i för o bada 3e gången för dagen, sen gick vi runt lite o va på operan o jag kan bara konstatera att Oslo är en sjukt fin o mysig stad vi hade en riktig toppendag som vi avlslutade med pizza!

Dags att flyga!

Publicerat i OCR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s