Sydney – Australien

Framme i Sydney efter en lång resa. Bor precis vid Bondi Beach o de e vinter här så påminner om Svensk vår 14 grader o sol/moln/regn. Resan hit gick ganska smidigt dock hade jag jätte jobbiga stolsgrannar som väckte mig hela tiden. På planet till kina hade jag en liten kines bredvid mig som va mindre än mig men så mycket som han krångla o så mkt plats han tog kunde man tro han va 2 m o vägde 150kg. På planet till Sydney hade jag en tjej från Nepal bredvid mig som va helt hjälplös. Hon trodde ja skulle lyfta upp hennes väska i kabinskåpen, ja som redan rest över 12h tittade med död blick åt ett annat håll tills hon själv lyft upp den. Hon klarade inte ens av att öppna yoghurtförpackningen själv så jag fick lugnt förklara – använd kniven… Båda dom här personerna väckte mig säkert var 10e minut med, kinesen för han körde en armbåge i mig o tjejen för hon skulle fråga något så hon knackade mog frekvent på axeln. Vet inte vad jag fick allt tålamod ifrån. Så även om jag varit i en dvala hela flygresan har jag inte kunnat sova så när jag äntligen va framme på hostlet tog jag en dusch o fortsatte sova 12h.

Nu har jag vandrat runt i Bondi, köpt laddare som passar eluttagen här och frukt o choklad. Körde frukost o lunch i ett så blev vegetarisk dumplingsoppa, smaklös men de fick duga får försöka hitta något bättre ikväll.

Stod o kollade på surfarna förut jag e bra sugen på att hoppa i jag med men kommer behöva alla mina kroppsdelar till OCRWC 24H. Sen är jag inte duktig nog för vågorna här, visserligen behöver man inte ge sig ut till dom stora gröna men jag vet hur ja va i portugal o hamnade där ute hela tiden oavsett. Jag får vackert stå vid sidan och kolla denna gången.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s