4a i OCRWC

4e plats i VM! Då va de över o vi har haft så kul! Springa hinderbana ett varv e grymt kul så varför inte köra 10 – Hela 10 varv blev de hade målet inställt på 11 men tiden räckte inte till. Så över 11,5 mil över 2600 höjdmeter och 300 hinder! Helt brutalt tufft! Faktiskt de tuffaste ja gjort men de gick ändå så lätt med bästa sällskapet Hege o Viktor o bästa pitcrew Nicole som även tagit dom fantastiska bilderna! Hade även alla hemma med mig i tankarna hela tiden o hoppades ni kunde följa mig på nätet vi va helt ute i ”djungeln” så va helt utom täckning. Sista 2 varven (5h) drog jag på en spurt eller så mycket som man kan spurta efter 18 timmar. Jag visste ja va nära 3e platsen och jag kämpde in i de sista men de räckte inte denna gång men ändå helt otroligt jag är 4e bäst i världen och bäst i hela skandinavien! Kroppen börjar redan återhämta sig, de va tufft dom första 10h efter loppet men nu efter bra mat och sömn så skulle man nästan kunna ta ett varv till 💪😜❤️❤️❤️🇸🇪

Publicerat i OCR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s