När kroppen inte vill

Lördagen 18 augusti tävlade jag Action Run Borås. Jag hade varit där dagen innan och kollat lite på banan. Senare på kvällen kom även mina två bästa tjejkompisar Anna och Jessica hem till mig. Vi grillade och pratade på kvällen men vi gick ändå och sov tidigt då alla va trötta efter veckan.

Vaknade runt 8 tiden på lördag morgon min kropp vill inte alls gå ur sängen. Jag ville ligga kvar och sova. Hade ont i magen redan när jag vaknade så någon frukost eller näring va omöjligt att få i mig. Vi åkte mot Borås och väl där mådde jag ännu sämre min kropp ville inte alls tävla. Det är massa folk där jag känner och vi pratar glatt. Jessica, Anna och min Sambo Thomas är med mig. Min moster och hennes sambo har även åkt dit för att kolla. Stämningen va bra och jag gillar ju att tävla men just idag ville inte min kropp tävla.
Jag värmde upp med Tobias och jag kände mig bara matt. Tvingade i mig en energigel som jag fick kämpa för att hålla kvar.

Gick bort mot starten, såg killarna sticka iväg då va de bara 2 min tills vi tjejer starta. Starten gick och det blev hetsigt. Alla stack iväg i hårt tempo och de va trångt på hindren, en tjej knuffade nästan av mig från en hög vägg vilket fick mig ännu mer ur balans. Väl framme vid rampen som dom höjt 25cm men jag klarade den dagen innan men då tog jag lång sats, nu har dom stängt av så jag kan inte ta lika mkt sats och får därmed inte upp tillräckligt hög fart så jag når inte upp till kanten på första. Laddar om blir stressad, samma tjej springer in i mig på mitt andra försök vilket gör mig ännu mer stressad så jag missar även mitt 3e försök och blir av med armbandet.
Där tar mitt lopp slut. Jag fullföljer till mål och kommer ändå in som 3a men jag är inte alls nöjd över känslan i kroppen. Jag va besviken på mig själv. Jag borde gjort bättre ifrån mig men idag va helt enkelt inte min dag.

Jag gick iväg efter målgång för att lugna mig jag va både arg och ledsen men inget som går att ändra på i efterhand. Försökte istället glädjas åt annat och se fram emot att komma hem och låta kroppen slappna av och vila som den egentligen ville hela tiden.

Väl hemma fixade vi god mat i form av tacopaj och Margaritas. Det blev en lugn och mysig kväll precis de man behöver ibland.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s