Att våga

Något som jag ofta tänker på är alla fantastiska människor jag lär känna inom OCR’en. Det är en sån sjuk häftig gemenskap och alla hejar på alla. Innan varje race så kramar man om många och önskar varandra lycka till. Även i Eliten när vi står på startlinjen ler vi mot varandra, några kramas och vi önskar varandra lycka till. Jag har aldrig sett eller upplevt de i någon annan sport och det är också en av de största orsakerna till varför OCR är så häftigt!

Vi hjälper ofta varandra med tips och tricks att överkomma hinder. Det handlar inte bara om fysiska hinder utan mycket är psykiska hinder som t.ex. höjdrädsla, vatten, spärrar i huvudet som säger ”de klarar inte jag” osv. Alla jobbar vi på något och strävar efter att bli bättre.
Jag själv jobbade igår på flying monkey. Jag vet att jag fysiskt klarar den enkelt, men mitt huvud vet inte de än. Så när jag står där och kollar på pinnarna som har 180cm i mellanrum försöker jag förklara för mig själv hur jag ska göra – Få upp en hög sving och använd kraften till att hoppa till nästa. Jag gjorde det om och om igen men fick inte riktigt till de förens Tobbe sa till mig att använda benen så satt den 100% och de va också efter den jag gav mig med träningen för dagen för jag ville avsluta med känslan att shit va lätt de gick när huvudet och kroppen äntligen samarbetade. Alla jublade när jag väl satte den och vi kunde lämna träningen med en fantastisk känsla att vi överkommit något! Anna och Dennis som va med på träningen kom båda upp på rampen hur lätt som helst även fast dom inte trodde det. Men man kan så mycket mer och man måste bara våga tro på sig själv.
Jag vet hur svårt det kan vara för när jag själv står där och kollar tänker jag också nej det är för långt det klarar inte jag. Det är också då det är så extremt viktigt att slå bort de negativa tankarna och fokusera på de positiva, jag har styrkan och jag kan och ska klara de!

Och då hjälper det också med fantastiska människor runt sig som också tror att man ska klara det! En annan sak vi också va överens om igår när det kommer till OCR är att en viktig nyckel är att vara modig och våga!

m1.JPG


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s