ADVECTAS – OCRWC

Om en vecka befinner jag mig i London och förbereder mig inför årets andra VM som även detta blir sponsrat av mitt fantastiska jobb ADVECTAS!

Jag pratar sällan om mitt jobb utanför mitt jobb och det är på grund av att när jag säger att jag jobbar som Business Intelligence konsult tappar människor intresset direkt. Så antingen får jag bara svaret jaha du programmerar, eller så säger jag det själv för jag vet att är man inte insatt i branschen är det ett ointressant ämne.
Men faktum är att det inte alls är ointressant utan snarare tvärtom! Det gäller bara att formulera sig på rätt sätt. Så nästa gång någon frågar ska jag svara att jag jobbar med beslut!
De är det som Business Intelligence är – lösningar och system som hjälper beslutsfattare att fatta bättre beslut baserade på datadrivna insikter. Vi arbetar med mycket intressant information som hur företag bäst kan behandla sina kunder, sänka sina kostnader och minska olyckor m.m.  Jag har genom året haft många spännande kunder och snart ska jag börja hos en som har högsta säkerhetsklassning och det kommer bli jätte häftigt! Jag har tidigare arbetat inom retail, tele & radio och olika myndigheter.

Så jag ska nu representera Advectas när jag springer VM och har tagit fram tävlingskläder tillsammans med Olsson & CO och Craft.
advectas ocrwc

Stilrent och supersnyggt! Jag har valt en långärmad funktionströja då jag misstänker det kommer att vara kallt och skulle det bli varmt har jag en snygg t-shirt redan från Advectas. Mitt knep för att hålla kläderna fräscha genom 3 tävlingsdagar är att ta med en burk tvättmedel och tvätta i handfatet.
Jag ser verkligen fram emot att springa i de här kläderna och veta att jag har hela företaget i ryggen som följer och hejjar och jag kommer stolt bära Advectas namn och berätta om hur bäst vi är på att fatta beslut!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s