Revolt, klättring och löpning

Ja så kan man kort o gott summera min helg! I fredags direkt efter jobb tog jag mig till Kviberg där jag och Tobias drog ut på nästan 10km löpning. Efteråt blev de ledklättring på klätterdomen. Det hade kommit upp några nya leder som vi testade.
När jag kom hem på kvällen hade min sambo fixat middag och eldat i bastun så det blev perfekt avslutning på fredagen.

På lördagen blev de löpning igen innan jag och Tobias drog till Revolt för teknikträning. Vi körde intensivt i 2h och jag börjar verkligen få in tekniken på flying monkey! Jag fick upp knäna och gjorde ett par riktigt bra hopp så när de kändes som bäst slutade jag.
Sen gick jag på laxtrappan, först körde jag med korta avståndet och hoppade 2 hopp lätt! Då vände jag mig till de längre avståndet och försökte bara koppla av huvudet o köra samma sak där fast med lite mer kraft och pang så fick jag upp pinnen på högra sidan. Men där fastnade jag, jag fick upp stången på högra sidan flera gånger så tillslut filmade Tobbe så kollade vi i slow motion vad jag gjorde för fel och jag fokuserade på högra sidan så nu testade jag att fokusera på mitten och helt plötsligt slängde jag upp pinnen utan några som helst problem på båda sidorna!
Jag skrek rakt ut – JAAAAAA!
Tobbe svarade – Ett hopp till!
Jag hoppade ner och fortsatte skrika: NEEEEEJ!
Jag va för glad att jag klarat ett hopp att jag inte kunde fokusera på ett andra. Men det är målet nästa gång jag är på revolt att hoppa 2 eller helst 3 hopp!
Det kändes så enkelt när jag bara gjorde det. Kopplade från huvudet och lät bara kroppen göra. Ibland är det de som funkar bäst. Man får testa sig fram och träna-träna-träna. Tillslut kommer de och de är också det som är kul att träna och jobba hårt för nått. Om man klarar något för enkelt känns det varken speciellt eller svårt. Jag gillar att jobba för mina mål – Är det enkelt tröttnar jag.

Söndagen bestod av ett långpass i Vättlefjäll. Jag och Tobias körde Vättlefjällsleden som är 23km men vi började följa röd markering istället för orange en sväng så de blev totalt 26km. Perfekt väder o va ute i, lite kallt men höll man bara lite tempo gick det bra. Jag hade ull-löpartights, en varm kompressionströja, vindjacka, mössa, vantar och icebugs anima 5 på fötterna.

En bra träningshelg helt enkelt!
Hoppas ni också haft en bra helg och kunnat njuta av de krispiga vintervädret.
//Emelie


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s