THE OCR GYM

Jag kan stolt meddela att jag nu är Elite löpare för THE OCR GYM!

Teamet består av mig, Viktor Byhr, Tobias Jäger och Mathias Borg. Vi kommer att köra Toughest Touren tillsammans och jag kommer även tävla i TOG västen på övriga lopp.

2019 har jag inte tänkt att tävla så mycket, speciellt inte som jag gjorde förra året. Jag har Toughest och OCRWC24H inplanerat sedan har jag inte så mycket mer utan tänker mer jag tar övriga lopp lite som jag känner för.

Förra veckan va som vanligt fullt ös men några nya händelser va att jag även kan titulera mig som tränare för THE OCR GYM. På tisdagen va jag med på ett TOG pass med Viktor för att känna på konceptet och de va väldigt likt de jag själv tränar vissa dagar – ett brutalt helkroppspass ute i friska luften!
TOG utgår ifrån tid så alla kan vara med och delta oavsett nivå eftersom man anpassar tempo efter sig själv och allt är helt prestigelöst, vi peppar och lyfter varandra!
Så på lördagen fick jag hålla ett pass själv i Örgryte vilket va super kul! 9 starka personer dök upp trots att de va -5 och snöflingor i luften. Dom fick ett gött pass med 10 min uppvärmning och sedan körde vi 4 långa intervaller där man fick välja mellan 30 sek eller 1 min vila. Sedan körde vi en omgång rampage och avslutade med en sista mjölksyrepuls!
Efteråt va alla glada och trötta och de va så grymt häftigt att leda gänget den här timmen och se hur alla krigade för att förbättra sin kondition och hälsa! Jag va djupt imponera Efteråt åkte jag själv till klätterdomen och klättrade tre timmar.

Tidigare har jag bara hållit enskilda PT pass så detta va en ny utmaning att koordinera och hålla koll på ett helt gäng men det kändes jätte bra och allt flöt på bra så de kommer bli flera gånger. Kul också att planera olika utmanande nya övningar inför varje pass.

Jag fick frågan om jag va PT och svaret är nej jag har ingen PT utbildning eller certifikat men jag har tränat i princip hela mitt liv och kör själv 6 dagar i veckan så lite koll har man ju. Jag kom även 4’a på VM så några rätt gör jag och som Viktor sa vem som helst kan bli eller kalla sig PT men det är det genuina man vill ha! Någon som faktiskt lever i de och för de och det håller jag faktiskt med om.

Nu har de äntligen kommit lite snö så jag och Nikita körde första snöpulspasset i helgen de va grymt härligt, hoppas den stannar lite snön så man får pulsa mer och bygga styrka i benen!

Ha de gott o glöm inte gå ut o njuta av snön
//Emelie


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s