Podcast – Hårdare Träning

Förra veckan va jag hemma hos Tobias Ekvall och spelade in en pod för Hårdare Träning som handlade om OCR VM 24H!

När jag kom dit fick jag knäckebrödsfika och kaffe så snackade vi lite och soundcheckade sedan va vi igång. Vi snackade på i över 1h och jag tror vi hade kunnat snacka mycket mer, kom på massa saker i efterhand som vi missat men förhoppningsvis blir de en uppföljning efter VM.
Jag började själv tänka efter lite, det låter så otroligt overkligt när någon kallar en för världs elite men de är ju faktiskt de jag är.
Av alla människor i hela världen är jag 4e bäst på att springa långt och hoppa hinder! Helt otroligt och vilken resa jag gjort.
Vi snackade lite om min idrottsbakgrund och hur de har lett fram till där jag är idag. Vi pratade lite allmänt om OCR24H, hur jag ramlade in på de, hur man överlever ett sådant lopp och hur man tränar till de m.m.

Ja ni får själv lyssna på podden sen när den kommer ut helt enkelt! Jag hoppas den ska bli spännande och lärorik att lyssna på.

I fredags höll jag även min första föreläsning som också handlade om OCR, hur man tränar inför en tävling, hur man äter för att hålla sig frisk och behåller motivationen! Jag spelade in föreläsningen, ljudet blev inte så bra men jag lyssnade på den efteråt och jag är faktiskt nöjd över den! Jag ska lägga till några delar jag missade men som jag fick frågor på, förhoppningsvis får jag hålla flera föreläsningar i framtiden!

Jag själv är så inne i träningen, kosten och hur jag får motivation och tid att jag inte tänker på hur svårt de kan va att få alla bitar på plats. Men de jag tänker och lever med hela tiden är planering och disciplin. Varje dag vet jag vad jag ska träna, jag vet vad jag ska äta, vart jag ska befinna mig vilka tider, vet vad jag ska handla. Jag kör på samma rutin på veckodagarna och det är för mig enkelt. Det svåra kan ibland va att få tillräckligt med tid för att sova, umgås med familj och vänner utanför träning och jobb, städa hemma osv.
Mitt liv är långt från perfekt även fast jag försöker lägga mitt pussel varje vecka är de några bitar som slarvas bort (städning), några bitar som inte platsar in osv. Men då är de bra med vilodagar eller helg så man kan leta rätt på dom där pusselbitarna som flyger iväg och försöka hålla dem på plats en liten stund.

Man får helt enkelt hitta sin livsstil!

I helgen va de även fullt ös med klättring, bio och löpning. Joker satte nytt distansrekord på 16km, äntligen blev han lite trött!

Hoppas ni har en fantastisk dag och hinner köra ett träningspass eller varför inte bara ta en promenad 🙂

//Emelie


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s