Home Sweet Home

Nu har jag varit hemma två veckor och äntligen börjat landa i vad som hänt. Dessa veckor har varit otroligt händelserika! När jag landade i Sverige stod min fästman i kostym med blommor och även Viktor från THE OCR GYM med en stor bukett blommor. Jag blev så glad så återigen kom de glädjetårar!

Jag gav Viktor en påse godis SNAAAKES jag köpt med från Australien då jag varje gång när jag kom till vattnet under loppet på VM tänkte på Viktor när vi sprang förra året och han varje varv utropade SNAAKES, FROOOOGZZZ och varje varv log jag för mig själv när jag sprang i de iskalla vattnet.
Funktionären vid de hindret delade nämligen ut godisormar och grodor och ropade ut snakes och frogz med australiensk dialekt. Väldigt omtänksamt måste jag säga då en geleorm kan smaka väääldigt gott efter några timmars löpning.

Sen va de full fest på hundarna när jag kom hem, valparna hade börjat öppna ögonen och gå runt för fullt. Joker va sjukt understimulerad och började direkt riva sönder saker från min resväska som hämnd för jag varit bort och inte tränat han på nästan 2 veckor.

När jag kom hem fick jag äntligen sova ut ordentligt. Jag hade haft ”Runners-high” sista dagarna i Australien och inte riktigt kunnat sova. Men väl hemma sov jag från kl 17 på eftermiddagen till 06:30 morgonen därpå så då gick jag faktiskt till jobbet när jag va utvilad.

Under helgen blev jag firad av några från familjen och åkte även på en 10 års reunion från min gymnasieklass, helt sjukt att de va 10 år sedan!!! Kändes som bara ett par år tillbaka. Men ändå har de hänt mycket där emellan. Jag har tävlat som monté jockey, utbildat mig 4 år och tagit magister i systemvetenskap, flyttat till Göteborg, haft en otrolig jobbkarriär, rest, klättrat, löptävlat och nu även blivit världsmästare!

Detta hade jag aldrig kunnat drömma om 10 år tillbaka! Inte ens 2 år tillbaka!

Nu har jag även startat igång träningen igen, kroppen känns riktigt bra och jag får många frågor vad jag ska göra resten av året. Jag har ett gäng OCR tävlingar kvar och de ska jag bara njuta av! Sen kommer jag även tävla endel vanliga löptävlingar och fortsätta träna som vanligt.
Jag har varit igång och coachat igen och min fantastiska Kålleredsgrupp gav mig så fina blommor så uppskattat!

Nu helgen är de OCR EM och jag valde tidigt förra året att inte tävla detta år. Förra året va jag med i EM och de va katastrof. Min kropp ville inte tävla de va för tidigt efter VM (bara två veckor) banan och upplägget va katastrof. Hoppas arrangörerna gör ett bättre jobb i år och lycka till alla som ska va med och tävla!

Själv ska jag på sommarfest med jobbet på fredag och ha chilli-ätar-tävling med kollegorna på lördagen! Förutom de blir de som vanligt bad o träning med vovvarna!

De här fantastiska vädret ser ut att hålla veckan ut så ha de gött o njut!
//Emelie


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s