Monté och Miami

Hallå!

Tänk att det nu är en månad sedan jag blev världsmästare!

Det är inte alls länge sedan men det har hänt så mycket efter de så det känns som flera månader tillbaka.
Men den senaste veckan har jag bokat resa till Miami med GoActiveTravel som vinnarna i Action Run utmaningen förra året vann presentkort hos och som ni vet vann ju mitt lag! Min moster Kristina ska också åka med hon är också superaktiv och löptränar, yogar och klättrar m.m. Hon är en av mina största förebilder för hon har alltid gjort de hon känner för och låter aldrig något stå i vägen. När jag va liten va jag så imponerad av att hon reste ensam så när jag själv började jobba och hade råd att resa drog jag iväg ensam och gjorde exakt det jag med ville och det har tagit mig till 6 världsdelar med massor av äventyr! Så det ska bli grymt kul att åka till Miami tillsammans.

Förra tisdagen hoppade jag även upp på hästryggen igen efter några års uppehåll. Monté är travsport men istället för sulky bakom hästen sitter man som ryttare på hästen. Jag tävlade i detta när jag bodde i Örebro men när jag flyttade till Göteborg hittade jag inget nytt stall så tog andra aktiviteter över men nu har jag länge längtat tillbaka och när jag fick chansen att rida igen tog jag den! Så nu är jag tillbaka i sadeln. Det är helt andra muskler man jobbet med. Jag va så tränad att jag kunde rida 6-7 hästar utan problem men nu blev jag trött i låren av att bara rida 1. Men de kommer snabbt att komma tillbaka, längtar efter snabbjobben på bana. De va de bästa jag visste när jag bodde i Örebro att varje lördag red jag med ett gäng som körde till Örebro travet så snabbjobbade vi hästarna inne på banan. När alla hästarna va tränade fikade vi med äggmacka och kaffe.

Det är aldrig för sent att börja med något igen eller testa något nytt man drömt om. Ikväll är de intervaller som gäller så hoppas på snabba ben, dock har jag fortfarande ingen klocka så blir svårt att kolla tiden men ja tycker de går lika bra att köra på känsla.

Ha en go torsdag
//Emelie


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s