Tough Viking Helsinki

Dagen startade bra mötte Stefan och Caroline innan start så vi värmde upp tillsammans, känner mig ganska okej i kroppen och ser fram emot loppet, jag, Thomas och Joker gick halva banan dagen innan och ja vet de är en rolig bana.

Starten går första hindret är däcken ja går ut långt på högersidan så ja inte blir så stressad och snubblar. Sedan är det raksträcka mot taggtråden, första vattnet och sedan kommer första loopen med kedjor, spinning wheels, rope, climb och pipe hang m.m.

De går bra ja ligger 2a bakom Malin som är riktigt snabb. Bakom mig skymtar jag Madelen som oxå är grymt snabb och båda dom här tjejerna får mig att hålla uppe tempot!

Första loopen går bra kommer in me lite trötta ben på ninja stepsen men med lite extra power går de enkelt dom har gjort ninja stepsen mycket längre och jag gillar dem för de har bra grepp så man får in bra tryck.

Sedan fortsätter några vanliga hinder som över-under, bulgarian bags och ropes. Sedan börjar hill climben, ligger inte så långt efter Malin så ja försöker trycka på och efter första svängen blir jag stucken på armen, slår bort de som stack mig men ser inte va de va, andra svängen upp igen kommer med hög fart och hinner precis se svärmen med jordgetingar och de är för sent att stanna eller väja så jag hoppar rakt över känner hur jag blir stucken i armen igen, revbenen, rumpan och ner på benen. Jag får dra ut jordgetingar. Den på rumpan satt kvar länge innan ja märkte den jäveln!

Springer vidare, tacksam att jag inte är allergisk men ont gör de. Vänder ner igen, lång fin löpning och jag håller koll på klockan och försöker trycka. Ner mot jeep tanks o min favorit vatten slidern, glider snyggt ner i vattnet tar några korta crawl tag och upp på land och vidare. Mot army bilarna och nu är de inte långt kvar. Rundar udden ner i vattnet, mot platesen o sedan upp igen på multi monkey bar. Upp i stairways och sedan sista svängen mot mål där rampen, istankarna och de stora containrarna väntar! Blöt och hal som en fisk kravlar jag mig upp på första och känner en hålighet och hittar ett litet handtag. Går om två killar som försöker kämpa sig upp. Ena killen ser hur jag tar tag i ”handtaget” och hänger efter mig med samma teknik, de va tungt även med handtaget man fick verkligen kämpa med överkroppsstyrkan. Glider ner och in i mål som 2a! 5 minutet snabbare än för 2 år sedan, banan kändes ändå ganska lik.

Gratuletar Malin i mål hon va grymt snabb. Pratar med flera efteråt och varnar för de lömska jordgetingarna. Jag själv byter om till torra kläder och går bort till sjukhusvagnen och får lite kortisonsalva. När ja kom i mål och adrenalinet släppte började de göra ont på riktigt, jag hade fått många stick.

Direkt efter prisutdelningen checkade ja ut från den dyra parkeringen mitt i Helsinki och åkte ut till weight pull banan för o kolla när resten av EM kördes klart. Vår hund Alfred hade gått i första klassen och tog hem bronset.

Nu sitter vi i bilen på väg till färjan, ska bli skönt att åka hem inatt och få lite söndag hemma. Go bi konversation ja hade me mitt team The OCR Gym, de gänget vet hur man ser på saker från den roliga sidan!

O jusste hämtade min guldmedalj för 10 utförda TV lopp! Glömt av de så tror ja e uppe i 12 eller 13 lopp!

Publicerat i OCR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s