Om mig

Mitt namn är Emelie – 30 år, bor i Lindome utanför Göteborg med min sambo Thomas och våra 7 hundar. Jobbar som Data Management Konsult för Advectas och jag har alltid varit aktiv och tränat/tävlat i olika sporter som horse racing, boxning, klättring, marathon och ultralöpning, dykning, snowboarding, motorcyklar m.m. Så jag var naturligt förberedd till OCR som jag upptäckte våren 2017.

Varje dag är lite av ett äventyr för mig som jag nämnde har vi 7 hundar och jag brukar beskriva det som en cirkus. Varje morgon går jag upp 05:20 för att fixa mig, packa träningsväskan och rasta hundar för att sedan va på plats på jobbet innan 07:00.
Direkt efter jobbet åker jag alltid till träning som jag varierar varje dag mellan klättring, löpning och styrka. Efteråt väntar alltid ett glatt gäng hundar som också vill ut på sin träning. Helgerna består av tävlingar både för min egna del och för hundarna som tävlar canicross, sporting och weight pull. Söndagar är det oftast långlöpning på schemat och helst lite klättring efteråt innan man ska hem och fixa matlådor m.m. inför kommande vecka.

Målet 2020 är att bli ännu snabbare, mer teknisk och starkare för kommande OCR lopp och kunna topp-prestera och placera mig bland de bästa och starkaste tjejerna i världen.
Mitt största mål uppnådde jag i Sydney i Australien där jag tog hem VM guldet i OCRWC 24H!

Men viktigast av allt är ändå att ha kul på resan, lära känna nya människor och vara en ambassadör för denna otroligt fantastiska sport vi kallar OCR! Gå gärna in och läs + följ min blogg om ni vill veta mer om mig och hänga med på äventyret!